PERSONVERNREGLER

Ved å bruke tjenestene våre gir du visse personlige data til oss. Vi oppbevarer og bruker bare personopplysningene som er gitt direkte av deg eller som det er klart for at de har blitt levert til oss for å bli behandlet. Derfor behandler vi dine personopplysninger med største omhu og i samsvar med kravene i den norske personopplysningsloven. Vi vil ikke gi noen personlige data til tredjeparter uten din tillatelse.

REGISTRERING
Enkelte funksjoner i tjenestene våre krever at du registrerer deg på forhånd. Etter registreringen beholder vi brukernavnet og personopplysningene du har oppgitt, slik at du ikke trenger å angi det på nytt hver gang du besøker nettstedet vårt, for å kontakte deg i forbindelse med gjennomføringen av avtalen, fakturering og betaling, og til gi en oversikt over produktene og tjenestene du har kjøpt fra oss.
Vi gir ikke dataene knyttet til brukernavnet ditt til tredjeparter, med mindre det er nødvendig for gjennomføringen av avtalen du inngikk med oss, eller hvis dette er lovpålagt. I tilfelle mistanke om svindel eller misbruk av nettstedet vårt, kan vi overlevere personopplysninger til berettigede myndigheter.

NYHETSBREV
Vi har et nyhetsbrev for å informere de interesserte om produktene våre. Din e-postadresse vil bare bli lagt til i listen over abonnenter med ditt uttrykkelige samtykke. Hvert nyhetsbrev inneholder en lenke for å melde deg av nyhetsbrevet vårt.

COOKIES
Vi bruker informasjonskapsler ('Cookies') for å hjelpe oss å forstå hvordan du samhandler med www.katrinuri.no, og vi bruker disse dataene til å forbedre nettstedet vårt, se om sidene våre er trege og sørge for at du kan bestille og betale vellykket og enkelt.

TREDJEPARTS-NETTSTEDER
Denne erklæringen gjelder ikke tredjeparts-nettsteder som er koblet til dette nettstedet via lenker. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene vil håndtere dine personlige data på en sikker og forsiktig måte. Ingen av disse informasjonskapslene deler noen personlig informasjon om deg til andre, og vi vil aldri misbruke informasjonen du gir om deg selv.
Hvis du har flere spørsmål, vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en e -post via mail@katrinuri.no

SIKKERHET
Vi tar sikkerhetstiltak for å redusere misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger. Vi lagrer statistikk på nettstedet vårt, og gir oss tilgang til individuelle data. Imidlertid får vi bare tilgang til individuelle data i den grad det er nødvendig for formålene beskrevet i denne erklæringen.

ENDRINGER I DISSE PERSONVERNSREGLENE
Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen til enhver tid.
Vi vil legge ut den oppdaterte policyen på nettstedet vårt, og derfor oppfordrer vi deg til å se gjennom denne siden fra tid til annen, spesielt hver gang du bruker nettbutikken vår. Vi vil varsle deg om endringer i personvernreglene våre ved å legge ut endringene på nettstedet vårt.

Siste dato for endring: April 14, 2021