Du kan returnere produkter du har bestilt fra vår nettbutikk innen 14 dager fra mottakelse. Kunder er ansvarlig for fraktkostnaden ved returer.  

Alle produkter returnert for refusjon må være ubrukte og med original forpakning intakt.

Kunder anbefales å fremskaffe bevis for porto når varer returneres. Katrin Uri kan ikke holdes ansvarlige dersom returvarer forsvinner under transport, uten bevis for porto.

Refusjon vil utføres innen 14 dager etter at vi har mottatt produktet fra deg.

Vi forberholder oss retten til å nekte returer som ikke samsvarer med disse kriteriene: 

1. Varen din må være i samme tilstand som du mottok den i, ubrukt, med merkelapper, og i dens originale innpakning.
2. Pakk varen på en måte som beskytter dem fra skader under transport.
3. Fyll ut returskjemaet, og ilegg returskjema og ordrebekreftelse i returpakken.

Vær oppmerksom på at Katrin Uri kun utsteder full refusjon hvis produktet / produktene er i samme tilstand som på leveringstidspunktet, med merkelapp og forsegling fremdeles festet. Et fradrag for verdien kan bli trukket hvis returforsendelsen ikke er merket riktig og portorelaterte kostnader ble belastet oss.

Vi kan dessverre ikke akseptere returer på gavekort.

Returadresse:
Katrin Uri Design AS, Postboks 3083 Elisenberg, 0207 Oslo, Norge

Bytter
For øyeblikket er det ikke mulig å utføre på bytte på varer. Hvis du vil ha en annen vare eller endre din originale bestilling til en annen størrelse eller farge, kan du legge inn en ny bestilling på katrinuri.no. Refusjonen for den opprinnelige bestillingen behandles så snart pakken har kommet til vårt lager.
Refusjonen gjøres med samme betalingsmåte som ved kjøpet.

 

Reklamasjon
Det er 2 års klagerett på produkter som selges på www.katrinuri.no, som konstituert i norsk lov. Denne retten dekker kun produksjonsfeil, ikke slitasje fra vanlig bruk. Hvis en vare ble mottatt skadet, må du kontakte oss på mail@katrinuri.no innen 7 dager etter kjøpet. Vennligst pakk varen på en måte som unngår ytterligere skader. Vennligst referer alltid til bestillingsnummeret ditt i kommunikasjon med oss, sammen med bilder av skadeområdet og en beskrivelse av kravet. Hvis produktet anses å være defekt, vil Katrin Uri enten reparere, bytte eller gjøre full refusjon inkludert fraktkostnader når retur av kravet er mottatt.
 

Salg
Vår ordinære online retur-og byttebetingelser som beskrevet ovenfor gjelder under salgsperioder. 

 

Dersom du har spørsmål angående retur og bytter, send oss en e-post på mail@katrinuri.no