Generelt 
Følgende salgsbetingelser gjelder all bruk og bestillinger plassert på Katrin Uris nettside katrinuri.no. Katrin Uri forbeholder seg retten til å revidere salgsbetingelser når som helst. Brukere er ansvarlige for å holde seg oppdatert på eventuelle endringer. Ved å bruke nettsiden og/eller legge inn en bestilling på nettsiden, bekrefter du at du har lest og akseptert vilkårene og personvernreglene.  


Betaling

Vi godtar Paypal og Vipps som betalingsmetoder.
Standardvalutaen på nettsiden vår er NOK (Norske Kroner).
Frakt og rabatter vil bli kalkulert i kassen. Ingen ekstra avgifter vil forekomme.


Frakt
Katrin Uri tilbyr kun frakt innenfor Norge. Din ordre vil bli sendt innen 1-3 virkedager fra ordrebekreftelse. Vi sender ordre fra Mandag til Fredag, og leverer på virkedager. Når din ordre er sendt, vil du motta en leveringsbekreftelse på epost med alle foresendelsesdetaljer. 

Katrin Uri tilbyr gratis standardlevering på alle bestillinger.

Ordre blir sendt med Posten/Bring eller PostNord. Bestillingen vil bli levert til ditt lokale leveringssted. Leveringsvarsel vil bli sendt via sms og/eller e-post når pakken din er klar til å bli hentet. Hvis en sending ikke er hentet innen 14 dager, vil den bli returnert til oss. En ny forsendelse kan ordnes mot et fraktgebyr.


Returer

Du kan returnere produkter du har bestilt i vår nettbutikk innen 14 dager fra mottakelse av levering. Kunder er ansvarlige for fraktkostnadene for retur.
Alle varer som returneres for refusjon må være ubrukt, med originalemballasjen intakt. Kundene anbefales å skaffe bevis for porto når de retunerer varer. Katrin Uri kan ikke holdes ansvarlig for at returvarer forsvinner under transport uten bevis på porto. Refusjon vil bli gjort innen 14 dager etter at vi har mottatt produktet fra deg.

Vi forbeholder oss retten til å nekte returer som ikke samsvarer med disse kriteriene.

Returadresse:
Katrin Uri Design AS, Postboks 3083 Elisenberg, 0207 Oslo, Norge

Bytte eller retur 
For øyeblikket er det ikke mulig å bytte varer. Hvis du vil ha en annen vare eller endre din originale bestilling til en annen størrelse eller farge, kan du legge inn en ny bestilling på katrinuri.no. Refusjonen for den opprinnelige bestillingen behandles så snart pakken har kommet til vårt lager.
Refusjonen gjøres med samme betalingsmåte som ved kjøpet.

Hvis varen returneres på grunn av en reklamasjonsårsak, vil hele beløpet inkludert fraktkostnader bli refundert. Vær oppmerksom på at Katrin Uri kun utsteder full refusjon hvis produktet / produktene er i samme tilstand som på leveringstidspunktet, med merkelapp og forsegling fremdeles festet. Et fradrag for verdien kan bli trukket hvis returforsendelsen ikke er merket riktig og momsrelaterte kostnader ble belastet oss.
 

Salg
Vår ordinære online retur-og byttebetingelser som beskrevet ovenfor gjelder under salgsperioder. 

Klagerett
Det er 2 års klagerett på produkter som selges på www.katrinuri.no, som konstituert i norsk lov. Denne retten dekker kun produksjonsfeil, ikke slitasje fra vanlig bruk. Hvis en vare ble mottatt skadet, må du kontakte oss på mail@katrinuri.no innen 7 dager etter kjøpet. Vennligst pakk varen på en måte som unngår ytterligere skader. Vennligst referer alltid til bestillingsnummeret ditt i kommunikasjon med oss, sammen med bilder av skadeområdet og en beskrivelse av kravet. Hvis produktet anses å være defekt, vil Katrin Uri enten reparere, bytte eller gjøre full refusjon inkludert fraktkostnader når retur av kravet er mottatt.

Tvistløsninger
Eventuelle klager skal sendes til Katrin Uri innen rimelig tid. Partene er forpliktet til å gjøre et forsøk på å løse potensielle tvister i minnelighet. Hvis dette ikke lykkes, kan du kontakte ‘Forbrukertilsynet’ for mekling. ‘Forbrukertilsynet’ er tilgjengelig på telefon, telefonnummer: 23 400 600.

 

Kundekonto
Alle bestillinger plassert på Katrin Uri-nettstedet katrinuri.no lagres i vårt kundesystem. Informasjonen som lagres er kundens frakt- og faktureringsadresse og ordrehistorikk.
Du kan velge ditt eget passord for pålogging. Her kan du se din egen profil som inneholder ordrehistorikk og informasjon som kundens frakt- og faktureringsadresse. Alle profiler kan slettes ved å kontakte oss på mail@katrinuri.no.

Prising
Standardvalutaen på nettbutikken vår er NOK (norske kroner). Alle priser inkluderer mva. Prisene inkluderer ikke service-, betalings- og leveringsgebyrer.
Hvis pakken ikke blir hentet av kunden og det har pådratt seg kostnader som følge av dette, er kunden ansvarlig for merkostnadene og vil bli belastet alle kostnader og utgifter knyttet til returforsendelsen. Dette inkluderer fraktkostnader, avgifter, avgifter for forskuddsbetalinger, returkostnader eller andre tilleggsgebyrer.
Katrin Uri forbeholder seg retten til å endre prisene på produktene. Prisene på produktene vil være gyldige i løpet av prosessen. Vi tar imidlertid forbehold om skrivefeil.

Gavekort
Katrin Uri gavekort er gyldige på katrinuri.no og utløper 1 år etter kjøp. Kort kan ikke byttes mot kontanter og restbeløp vil kan ikke utbetales. Eventuell gjenværende saldo kan brukes til fremtidige kjøp. Gavekort refunderes ikke.

Disclaimer
Katrin Uri garanterer ikke at alle viste varer er på lager når du bestiller. I tilfelle at en vare ikke er tilgjengelig av en eller annen grunn, vil du bli kontaktet via e-post. Selv om vi gjør vårt beste for å vise riktige bilder, riktige farger, info og priser, kan det oppstå feil. Dette avhenger delvis av fargeinnstillingene på datamaskinen og skjermen din.

Personvern
All din personlige informasjon blir behandlet under streng tillit. Katrin Uri vil aldri gi noen av dine personlige opplysninger til tredjeparter. All informasjon er kryptert for sikkerhet. Personopplysninger som samles inn fra kunder online, består av navn, adresse (både frakt- og faktureringsadresser), e-postadresse og telefonnummer. Katrin Uri kan også lagre informasjon om dine kjøp, informasjon om produkt og størrelse, samt kjøpesum og dato.

Katrin Uri bruker "Cookies" og sporer IP-adresser slik at vi kan forbedre tjenestene våre og forbedre opplevelsen din. Katrin Uri selger eller leier ikke ut personlige kundedata. Du har når som helst rett til å be om tilgang til og korrigere alle personlige data du har gitt oss, eller å be om fjerning av navnet ditt og andre personlige data fra Katrin Uri kundedatabase. Du har når som helst rett til å be om fjerning fra vår markedsførings- / nyhetsbrevliste ved å kontakte oss på mail@katrinuri.no eller klikke på "unsubscribe" nederst i hvert nyhetsbrev.

Opphavsrett / Varemerke
Opphavsrett til dokumentene som er gitt på dette nettstedet (inkludert, uten begrensning, varemerkene til Katrin Uri, grafikk, tekst, bilder, design, logoer, ikoner, bilder, data og programvare) eies av eller lisensiert til Katrin Uri og dets tilknyttede selskaper. Du har tillatelse til å bruke dette materialet kun til personlige, ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, skrive ut og lagre kopier av dette materialet for din egen personlige, ikke-kommersielle bruk, forutsatt at denne merknaden om opphavsrett er inkludert i alle slike kopier. Du kan ikke ta betalt for bruk av materialet, og du kan ikke publisere, duplisere eller på annen måte distribuere materialet til andre uten forutgående samtykke fra Katrin Uri. Du kan ikke endre materialet på noen måte uten forutgående skriftlig tillatelse fra rettighetshaveren. Med unntak av det som uttrykkelig er angitt i denne juridiske kunngjøringen, skal ingen rettigheter eller lisenser til materialet eller deler av det gis eller underforstått. For pressehenvendelser, kontakt oss på mail@katrinuri.no.

Aldersbegrensninger
Foreldre eller foresattes samtykke kreves for kunder under 18 år.

Gjeldende lov
Bruksvilkårene er utarbeidet i samsvar med norsk lov og de norske domstolene har eksklusiv jurisdiksjon.

Firma detaljer
Katrin Uri Design AS
Postboks 3083 Elisenberg,
0207 Oslo
Norge
VAT. Nr. 976 551 354
Besøksadresse: Gabels Gate 41, 0262 Oslo, Norge